MyNets - login

Publisert: 28.11.2023
Oppdatert: 05.04.2024

Vår selvbetjeningsportal MyNets gir deg full oversikt over din virksomhet, dine korttransaksjoner og oppgjør.

Logg inn på MyNets

Du kan logge inn på MyNets her.

Få tilgang til MyNets

Registrer deg her

Glemt passordet

Du kan tilbakestille passordet ditt her.

Hvis du ikke mottar e-posten om å tilbakestille passordet ditt innen noen få minutter, er det vanligvis fordi e-posten har havnet i spamfilteret ditt. Da bør du gå inn og se i søppelboksen din eller i spamfilteret ditt.

Endre passord

Når du er i MyNets-portalen:

1. Gå til øvre høyre hjørne og trykk på profilen din Trykk på [Rediger]

2. Trykk på [Passord]

3. Skriv inn ditt nåværende passord

4. Trykk på [Fortsett]

5. Skriv inn et nytt passord

6. Trykk på [Bekreft passord]