Data i MyNets

Oppdatert: 05.04.2024

Vår selvbetjeningsportal MyNets gir deg full oversikt over din virksomhet, dine korttransaksjoner og oppgjør.

Analytics pro

Ønsker du tilgang til Analytics pro kan du kontakte vår salgsavdeling. Du kan kontakte salgsavdelingen ved å ringe telefonnummer: 67 79 24 60 For spørsmål om Analytics pro kan du kontakte oss på analytics@nets.eu

Se rapportene dine

Du kan se rapportene dine ved å: Klikk på [Regnskap] Klikk på [Salgssted] Velg dato og klokkeslett Klikk på [Bruk]

Se fakturaene dine

Du finner fakturaene dine ved å: Klikk på [Regnskap] Klikk på [Fakturaer] Du kan nå se fakturaene dine.

Se transaksjonene dine

Du kan få tilgang til transaksjonslister ved å: Klikk på [Transaksjoner] Velg tid og dato Velg [salgssted] Velg transaksjonstype [Oppgjørstransaksjoner] Klikk på [Bruk] Last ned rapporten i XLS- eller CSV-format