Offline transaktioner

Hvordan modtager jeg offline-betalinger?​

For at modtage offline-betalinger skal du gøre følgende alt efter, hvilken terminaltype du har. Er du i tvivl om hvilken terminaltype, du har, kan du se hvordan du identificerer din terminal her.

Tjek kort og kortholder, før du modtager offline-betaling​

Når du gennemfører offline-betalinger, bør du tjekke, at kundens billed-ID matcher oplysninger på kortet. Husk også at tjekke, at underskrift på kvittering matcher underskrift på kortet.​

Lav altid telefonisk kontrol af kort ved offline-betaling​

Før du modtager betalinger offline, skal du altid ringe til vores automatiske saldokontrol på telefon 44 89 21 80 og sikre, at kortet ikke er spærret. Her får du en autorisationskode, hvis transaktionen bliver godkendt. ​Autorisationskoden skal du taste ind i terminalen. Hvis du ikke ringer og får transaktionen godkendt, vil din betalingsgaranti bortfalde.

Offline-transaktioner på PSAM-terminal​:

1. Tryk på terminalens F4-tast
  2. Brug terminalens navigationstaster til at markere ”Offline”​
  3. Tryk ”OK”​

Offline-transaktioner på Viking-terminal:

1. Tryk på ”Menu”​
  2. Indlæs købmandskortet​
  3. Tryk på 8​
  4. Tryk på 2 for at markere ”Offline”​
  5. Tryk på ”OK”​