Sådan identificerer du din terminal

Publiceret: 01.12.2023
Opdateret: 05.04.2024

Vi har betalingsterminaler, der passer til alle typer virksomheder - uanset om du har en butik, restaurant eller laver forretning på farten.

Vi tilbyder to forskellige software-versioner på vores terminaler, og de kategoriseres enten som Viking- eller PSAM-terminaler.

I PSAM terminaler sidder der et PSAM-kort i terminalen. Det ligner et sim-kort, hvor der står 'Nets' på bagsiden.

På en Vikingterminal, herunder ICT, IWL, Move og Lane, vil der som oftest stå 'Viking' i toppen af terminalens display.