Övriga tjänster

Din tillgång till support online

Publicerad: 22.11.2023
Uppdaterad: 28.03.2024

Support 24/7 - här på sidan och via vår virtuella agent Netta

På den här sidan kan du söka efter svar och hjälp till de flesta av dina frågor. Du kan även chatta med vår virtuella agent Netta för hjälp och support för din betalningslösning hos Nets.

• För ändringar eller tillägg till ditt avtal klicka här.

Skriv ut och skanna vår QR-kod för enkel tillgång till supporten

MyNets Portal - få full överblick över din verksamhet

Via vår portal kan du bland annat;

• Se dina utbetalningar och enkelt söka i dina korttransaktioner

• Ladda ner kopia av faktura och rapporter

• Få detaljerade insikter om dina kunder och när det är som mest hektiskt under veckan

• Skapa din tillgång här eller logga in här om du redan har en användare

MyPayments App - när du vill ha en snabb överblick på din mobil

Med vår App kan du snabbt och enkelt;

Föredrar du hjälp via telefon hittar du våra öppettider och kontaktuppgifter här.