Transaktioner & avräkningar

Guide till avräkningsrapporter

Publicerad: 24.11.2023
Uppdaterad: 29.03.2024

Här finner du information om de olika typer av rapporter du har tillgång till när du har ett kortinlösenavtal hos Nets och vad de innehåller. För att lägga upp eller ändra en rapport via e-post kan skicka en förfrågan till settlement-se@nets.eu.

Rapport via MyNets

I vår MyNets-portal har du tillgång till dina avräkningsrapporter när det passar dig. Du kan ladda ner PDF-, CSV- eller XML-rapporter med den information som du önskar. Om du inte har tillgång till MyNets kan du registrera dig här.

Månadsrapport via e-post

Du kan välja att få en månatlig PDF- eller CSV-avgiftsavisering per e-post med information om den gånga månadens omsättning och avgifter. Om du använder dig av bruttoavräkning, kan du även i rapporten se när kortavgiften kommer att debiteras via autogiro.

Utbetalningsrapport via e-post

Du kan välja att få en utbetalningsrapport via e-post i PDF, CSV, SDV, HTML, XML eller XLS-format varje gång en utbetalning sker. I rapporten ser du de korttransaktioner som ingår i utbetalningen och utbetalningens totala belopp.

SFTP-lösningen

Med SFTP-lösningen laddar du ner CSV-filerna till ditt ekonomisystem via en SFTP-server. Du kan registrera dig för SFTP-lösningen genom skicka en förfrågan till settlement-se@nets.eu.