Installering av en utbytesterminal Desk 3500

Publicerad: 30.11.2023
Uppdaterad: 04.04.2024

Innan du skickar tillbaka din söndriga terminal, genomför ett dagsavslut om möjligt. Det är viktigt att genomföra detta för att se till att alla transaktioner överförs och utbetalas. Observera att justering av en terminal kan resultera i justering av andra terminaler på samma plats. För att säkerställa att din betalterminal är korrekt inställd, följ stegen nedan.

För att säkerställa att din betalningsterminal är korrekt inställd, följ stegen nedan.

1. Tryck på [MENU].

2. Tryck på [6] eller använd pilarna för att bläddra till Dagsavslut.

3. Tryck på den gröna [OK]-knappen. Vänta några sekunder tills dagsavslutet är klart.

4. Ett dagsavslutskvitto skrivs ut som visar antalet transaktioner per korttyp och belopp. Om terminalen är integrerad skrivs dagsavslutet ut via kassamaskinen. OBS: Om dagsavslutet inte är möjlig, kontrollera detta på leveransnotan och Nets säkerställer att det görs.

5. Stäng av strömmen på den söndriga terminalen.

6. Ta bort SIM-kortet från baksidan av den söndriga terminalen och sätt in det i den nya terminalen.

7. Byt sladdarna från den defekta terminalen till den nya terminalen och placera den nya terminalen på basstationen.

8. Slå på strömmen på terminalen.

9. Vänta på att terminalen startar.

10. Anslut terminalen till internet.

11. Starta om den nya terminalen genom att trycka på den gula [CLEAR]-knappen samtidigt som punkt/komma-knappen i ca 3 sekunder. Därefter genomför ett dagsavslut på den nya terminalen.

12. Tryck på [MENU].

13. Tryck på [6] eller använd pilarna för att bläddra till dagsavslut.

14. Tryck på den gröna [OK]-knappen.

15. Gör en testköp:

1. Tryck på [MENU] och välj "1 Köp".

2. Sätt in summan och bekräfta genom att trycka på den gröna [OK]-knappen.

3. Sätt i bankkortet eller gör en kontaktlös betalning.

4. Tryck på den gröna [OK]-knappen för att skriva ut kvittot. OBS: Terminalen tillåter också att kvitton skrivs ut automat