Registrera- eller avregistrera fleranvändare på betalterminalen

Publicerad: 29.11.2023
Uppdaterad: 04.04.2024

Med fleranvändarfunktionen kan upp till tio (10) olika handlare använda samma betalterminal. Varje handlare har ett eget konto, en egen kvittotext och egna rapporter i terminalen. Detta är en lösning som passar bra t.ex. när flera verksamheter delar på samma lokal.

Registrera en fleranvändare

För att registrera en fleranvändare på betalterminalen fyller du i denna blankett:

Fleranvändarblankett för företag som vill dela en och samma betalterminal

Avregistrera en fleranvändare

För att avregistrera en fleranvändare kan du använda samma blankett och bläddra ner till "Ta bort en / flera användare”.

Skriv in uppgifterna på användaren som ska avregistreras.