Appen MyPayments

Uppdaterad: 05.04.2024

Ladda ner MyPayments appen från antingen App Store eller Google Play

Observera detta vid första inloggning:

Du kan logga in i MyPayments appen med den e-postadress som du har registrerat hos Nets. Det kan vara antingen en e-postadress du gav när du blev kund hos Nets, den du använder i vår portal MyNets eller den e-postadress du använder för att ta emot avräkningsrapporter. När rätt e-postadress har angivits skickar vi e-post med en 6-siffrig kod som måste anges i appen för att slutföra registreringen.

MyPayments-appen - när du vill ha en enkel översikt

• Få insyn om dina kunders köpbeteenden när de besöker din verksamhet.

• Ta reda på hur ofta dina stamkunder återkommer och hur mycket de köper för eller vilka länder dina kunder kommer ifrån.

För att få tillgång till MyPayments-appen, kan du läsa mer här.​