Lösenkort

Publicerad: 30.11.2023
Uppdaterad: 05.04.2024

Till din betalterminal ingår det även ett lösenkort. Lösenkortet används då du behöver komma åt vissa funktioner på betalterminalen.Ifall du har tappat bort ditt lösenkort, så kan du beställa ett nytt genom att kontakta vår terminalsupport. Deras nummer hittar du längst ner i artikeln.​  Ifall du vill ändra inställningarna på din betalterminal, så hittar du lösenkod för din terminal i vår självbetjäningsportal MyNets genom att följa instruktionerna nedan:

• Logga in på MyNets

• Välj försäljningställen vid vänstra menyn

• Välj Företagsnummer/försäljnings-ID för den betalterminal som du behöver en kod för

Du kan också få din lösenkod genom att kontakta vår tekniska support på telefonnummer: +46 8 527 525 12