Uppdatera terminalinställningar

Publicerad: 04.12.2023
Uppdaterad: 08.04.2024

För att terminalen ska förstå vilka kort den kan acceptera måste den uppdateras regelbundet.

Inställningarna som används för att konfigurera andra tjänster som kvittoinformation, dricks osv. uppdateras också med samma metod. Terminalen ansluter automatiskt en gång om dygnet för att se om det finns några uppdateringar. Den här processen används bara för att kontrollera manuellt om det finns en förändring att ladda ned.

Viking

1. Dra lösenkortet

2. Tryck på [1]

3. Tryck på [1]

OnePA

• Tryck på [Menu]- knappen

• Tryck på [0]

• Tryck på [1]

Castles

Avtalen hämtas även automatiskt vid den dagliga omstarten eller via omstart av betalterminalen.

Nets SmartPOS N950

Avtalen hämtas även automatiskt vid den dagliga omstarten eller via omstart av betalterminalen.