Betalterminaler

Hur hittar jag serienumret på betalterminalen

Publicerad: 30.11.2023
Uppdaterad: 03.04.2024

Du hittar betalterminalens serienummer genom att vända terminalen upp och ner, öppna luckan under betalterminalen.  Du hittar betalterminalens serienummer på en vit klisterlapp. Ifall du har en IPP350 betalterminal, hittar du klisterlappen på baksidan av betalterminalen

Viking- betalterminaler

Viking betalterminalerna använder ett serienummer som är: 12345XX12345678

Serienumret hittar du på betalterminalens baksida med beteckning s/n.

Spire- betalterminaler

Spire betalterminalerna använder ett serienummer som är 12 märken som innehåller även bokstäver och siffror. Serienumret använder formatet 123456789012.

Du hittar serienumret på baksidan av terminalen eller genom att trycka på pilen ner.

Castles Npay- betalterminaler

Du känner igen Npay-betalterminalen via benämningen 'Castles' ovanför terminalskärmen och via nämningen 'Model: Vega 3000' på produktetiketten på baksidan av terminalen.

Serienumret hittar du på betalterminalens baksida. Du hittar en produktetikett på betalterminalens baksida var du hittar serienumret.

Du får även fram serienumret genom att trycka [menu] och nummer [5].