Fakturering

Kopia av faktura

Publicerad: 22.11.2023
Uppdaterad: 05.04.2024

Kopia av faktura för terminal- och kortavtal:

Du hittar fakturakopior från vår självbetjäningsportal MyNets. Om du inte har tillgång till vår MyNets portal, kan du skapa ett konto här.

Se faktura i MyNets portalen:

När du är inloggad i MyNets portalen, kan du hittar du fakturakopiorna genom att:

Tryck på "Bokföring" och "Fakturor". Om du söker fakturor från en annan tidpunkt kan du ändra datumet och trycka på "Sök”.​

Nu får du fram följande information om dina fakturor:

• Datumet för faktureringsperioden​

• Fakturanummer​

• Vilken typ av faktura​

• Faktureringsbeloppet​

• Vilken valuta

Om du vill ladda ner en faktura i CSV- eller PDF-format gör följande:

• Välj vilken faktura du vill ladda ner​

• Tryck på knappen "Exportera"​

För att få en kopia på din faktura, kan du även kontakta vår kundtjänst på +46 8 609 92 00