Transaksjoner & Avregning

Hvor kan jeg se American Express transaksjonene mine?

Publisert: 24.11.2023
Oppdatert: 05.04.2024

Du finner transaksjonene dine i MyNets-portalen vår. Hvis du ikke har tilgang til MyNets-portalen, kan du søke om tilgang ved å fylle ut skjemat her. Du kan se transaksjonene dine ca. 24 timer etter at de er sendt til oss.

Når du er logget på MyNets-portalen, må du:

Gå til "Søk i transaksjoner" for å eksportere en rapport med informasjon om dine American Express-transaksjoner. Trykk på "Flere filtre" og velg korttypen "American Express" og klikk deretter på "Bruk". Listen inneholder informasjon om:

• Dato

• Avtalenummer

• Salgssted

• Beløp

• Valuta

• Kortnummer

• Korttype

• Autorisationskode

• Transaksjonsreferanse

• Buntreferanse