Transaksjoner & Avregning

Forklaring av oppgjørsrapporter

Publisert: 24.11.2023
Oppdatert: 05.04.2024

Her finner du informasjon om våre ulike typer rapporter. Måten du mottar den på avhenger av type rapport, som du kan lese mer om nedenfor.

Oppgjørsrapport via MyNets

I vår nettportal MyNets har du tilgang til dine oppgjørsrapporter når det passer deg. Du kan laste ned PDF-, CSV- eller XML-rapporter med den detaljgraden du trenger. Hvis du ikke har tilgang til MyNets-portalen, kan du søke om tilgang her.

Oppgjørsrapport på e-post (mot betaling)

Du kan velge å motta en PDF-oppgjørsrapport på e-post med informasjon om beløpet vi utbetaler til deg og når de vil bli utbetalt. Det koster 3 kr pr oppgjørsrapport. Du melder deg på her.

SFTP-løsningen

Med SFTP-løsningen laster du ned filene til økonomisystemet ditt via SFTP-server. Du registrerer deg for SFTP-løsningen her.