Multibrukerfunksjon på terminal

Publisert: 29.11.2023
Oppdatert: 05.09.2024

Med flerbrukerfunksjonen kan opptil ti (10) forskjellige brukersteder bruke samme betalingsterminal. Hvert brukersted har sin egen konto, sin egen kvitteringstekst og får sine egne rapporter i terminalen. Dette er en løsning som passer godt f.eks. når flere virksomheter deler samme lokaler.

Legg til en multibruker

For å legge til en ny bruker på terminal din, vennligt ta kontakt med salgsavdelingen på telefon: +47 21 55 44 01​. Våre åpningstider er: Mandag - Fredag: 08.00 - 16.00

Fjerne en multibruker

For å fjerne en multibruker på terminalen din, vennligst ta kontakt med kundeservice på telefon: +47 91 50 89 89​. Åpent: 24/7

Oppsigelse av multibruker

For å si opp en bruker, vennligst kontakt kundeservice på telefon: +47 24 17 43 81​ Våre åpningstider er: Mandag – Torsdag : 09.00 - 16.30 og Fredag 09.00-16.00.