MyPayments App

Publisert: 29.11.2023
Oppdatert: 28.03.2024

Last ned MyPayments-appen fra enten App Store eller Google Play.

Merk dette når du logger inn for første gang:

Du kan logge inn på MyPayments-appen med e-postadressen du har registrert hos Nets.

Det kan enten være en e-postadresse du oppga da du ble Nets-kunde, den du bruker i vår portal MyNets eller e-postadressen du bruker for å motta oppgjørsrapporter. Når riktig e-postadresse er oppgitt, sender vi deg en 6-sifret kode som må tastes inn i appen for å fullføre registreringen.

MyPayments-appen – når du vil ha en enkel oversikt

• Få innsikt i kundenes atferd når de besøker bedriften din

• Finn ut hvor ofte dine faste kunder kommer tilbake og hvor mye de kjøper for eller hvilke land kundene dine kommer fra. Kanskje du er interessert i når du har flest kunder.

Alt dette og mer får du tilgang til i vår MyPayments-app, les mer her