Endring av kontonummer

Oppdatert: 05.04.2024

Internasjonale kortavtaler (VISA, MasterCard)

Hvis du ønsker å oppdatere bankkontonummeret ditt, må du gjøre det i vår portal MyNets. Følg trinnene nedenfor for veiledning.

1. Logg inn på MyNets

2. Klikk på fanen "Salgssteder"

3. Under "Betalingsavtaler" klikker du på [Rediger] for hver avtale du ønsker å oppdatere bankkontonummeret ditt

4. Klikk på ikonet [🖊️]

5. Skriv inn IBAN-nummer for din nye bankkonto (2 bokstaver og 13 tall –  eksempel NO1112223334445)

6. Kryss av boksene for å bekrefte at bankkontoen tilhører selskapet og at du har rettigheter til å endre bankkontonummer. Klikk på [Endre IBAN-nr.]

7. Bekreft endring med BankID.

Bankkontonummeret ditt er nå oppdatert, og dine utbetalinger fra Nets vil fremover utbetales til denne kontoen.

American Express kortavtale

Hvis du har en American Express-kortavtale, må du fylle ut dette nettskjemaet for å endre bankkontonummeret ditt.

Autogiro

Har dere en avtale med bruttoavregning hvor vi trekker dine avgifter med Autogiro? Da ber vi deg ta kontakt med oss på e-post: account-management-no@nets.eu etter du har endret kontonummer, slik at vi kan registrer en ny autogirofullmakt på ditt nye kontonummer.

BankAxept avtalen

Gjelder kontoendringen også deres oppgjørskonto på BankAxept avtalen skal følgende gjøres:

• Skifter du konto i samme bank så må banken din sende oss en e-post med den nye kontoinformasjonen din til: cards-order-no@nets.eu (E-post fra banken skal som et minimum inneholde: BAX, organisasjonsnummer, forretningsnavn og nytt kontonummer)

• Skifter du til en ny bank så må du kontakte salgsavdelingen vår på telefon 67 79 24 60  for å registrere din nye bankinformasjon.

Nets Easy (online payments module)

For å endre konto på din Nets Easy-avtale må du sende en e-post til ecom-salessupport@nets.eu, der du må be om kontoendring. I retur vil du få et dokument som må fylles ut og signeres av noen med signatur rett.