Maksupäätteet

Vaihtopäätteen asennus Move 3500

Julkaistu: 30.11.2023
Updated: 05.04.2024

Ennen kuin lähetät meille takaisin viallisen maksupäätteen, tee päivänpäätös päätteellä. Tämä on tehtävä varmistaaksesi, että kaikki maksutapahtumat siirtyvät maksuun. Ota huomioon, että tekemällä päivänpäätös voi vaikuttaa muihin samassa paikassa oleviin maksupäätteisiin.

Jotta varmistat, että maksupäätteesi on asennettu oikein, noudata alla olevia vaiheita:

1. Paina [MENU]-painiketta

2. Paina [6] tai käytä nuolinäppäintä päästääksesi päivänpäätös kohtaan

3. Paina vihreää [OK]-painiketta. Odota muutama, että päivän päätös on valmis.

4. Päivänpäätös kuitissa näkyy korttityyppien sekä summien lukumäärä. Jos maksupääte on integroitu, päivänpäätös tulostuu kassakoneen kautta. HUOM: Jos päivänpäätös ei ole mahdollista, ilmoita tästä toimituslomakkeella.

5. Sammuta viallinen maksupääte.

6. Asenna kaapelit viallisesta maksupäätteestä uuteen maksupäätteeseen. Käynnistä maksupääte.

7. Yhdistä maksupääte verkkoon.

8. Käynnistä uusi maksupääte painamalla keltaista [CLEAR]-painiketta sekä samaan aikaan piste/pilkku näppäintä noin 3 sekunnin ajan. Tee päivänpäätös uudella maksupäätteellä:

9. Paina [MENU]-painiketta.

10. Paina [6] tai käytä nuolinäppäintä päästääksesi päivänpäätös kohtaan.

11. Paina vihreää [OK]-painiketta.

12. Tee osto:

1. Paina [MENU]-painiketta ja valitse "1 Osto"

2. Syötä summa ja vahvista painamalla vihreää [OK]-painiketta.

3. Käytä lähimaksua tai syötä kortti.

4. Paina vihreää [OK]-painiketta myyntikuitin tulostamiseksi.

5. HUOM: Maksupääte sallii myös kuitin tulostamisen automaattisesti, ilman [OK]-painikkeen painallusta.

Uusi maksupääte on nyt valmis vastaanottamaan maksuja.