Kauppiassopimus

Toimipistekohtainen liiketunnus

Julkaistu: 27.11.2023
Updated: 03.04.2024

Jokaisella myyntipisteellä tulee olla oma toimipistekohtainen kauppiastunnus / sopimus korttimaksujen vastaanottamisesta.

Myyntipisteellä tarkoitetaan fyysistä osoitetta, URL-osoitetta tai sovellusta, josta tuotteet ja/tai palvelut myydään.

Mikäli sinulla on useampi eri toimipiste, tulee sopimusehtojemme mukaisesti jokaisella toimipisteellä oma toimipistekohtainen sopimus korttimaksujen tilityksestä.

Mikäli tarvitset uuden toimipistekohtaisen sopimuksen korttimaksujen vastaanottamisesta, voit jättää meille yhteystietosi tästä. Olemme sinuun tämän jälkeen yhteydessä mahdollisimman pian, tavallisesti tunnin sisällä.

Halutessasi voit myös soittaa meille, myyntitiimimme tavoitat numerosta 010 287 1676.

Myyntipalvelumme on avoinna arkisin 08.00 - 17.00.​