Nets logo

MyPayments-sovellus

Nets MyPayments –sovellus tarjoaa selkeän katsauksen liiketoimintaasi sekä uutta tietoa asiakaskunnastasi.

Sovelluksen avulla

• Voit seurata helposti korttimyyntisi kehitystä
  • Näet vilkkaimmat myyntiajankohdat
  • Näet mistä maista asiakkaasi tulevat sekä ketkä heistä palaavat liikkeeseesi

Saat sovelluksen käyttöön helposti - tarvitset vain kauppiassopimuksen Netsin kanssa ja voit ladata Nets MyPayments -sovelluksen käyttöösi.

MyPayments-sovelluksen saat ladattua Googlen Androidille sekä Applen iOS:lle.