Maksupäätteet

Mistä löydät maksupäätteen päätetunnuksen (pääte ID) ja sarjanumeron

Julkaistu: 24.11.2023
Updated: 05.04.2024

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten löydät päätelaitteen tunnuksen ja sarjanumeron. Miten riippuu siitä, mikä päätelaite sinulla on. Valitse päätelaitetyyppisi alla olevasta luettelosta ja noudata tekstissä olevia ohjeita.

Viking

Viking maksupäätteet tunnistat, kun pääte on perustilassa/päänäytössä ja näytön yläreunassa lukee teksti VIKING PA.

Saat maksupäätteen päätetunnuksen näkyville seuraavasti:

1. Vedä kauppiaskortti

2. Paina numeroa 6

3. Paina numeroa 1

4. Paina numeroa 1

Maksupäätteen päätetunnus löytyy heti avautuvan valikon ensimmäisestä näkymästä.

Päätetunnus löytyy myös maksupäätteen kuitilta. Päätetunnus löytyy riviltä joka alkaa sanalla BAX: ja päätetunnus on heti ensimmäinen numerosarja ennen väliviivaa.

OnePA

OnePA-maksupäätteet ovat joko Ingenico- tai Spire-merkkisiä.

OnePA-maksupäätteillä maksupäätteen päätetunnus löytyy maksupäätteen kuitilta kohdasta Terminal: XXXXXX

Päätetunnuksen saat myös esille tulostamalla päätteen asetukset:

1. Paina MENU (tai tähti(*) Spire-malleissa)

2. Paina numero 0

3. Paina numero 8

Npay

Saat maksupäätteen päätetunnuksen näkyville seuraavasti:

1. Paina MENU (tai tähti(*) näppäintä joka löytyy päätteen vasemmasta alakulmasta

2. Paina numero 5

3. Nyt päätteen näytölla lukee pääte-ID

Mistä löydän maksupäätteen sarjanumeron

Viking

Sarjanumeron voi tarkistaa maksupäätteen pohjasta tai pohjasta aukeavan luukun alta. . Katso alta, mistä löydät sarjanumeron meidän eri malleistamme:

Move 3500, Desk 3500 ja Lane 3000

Sarjanumero löytyy kohdasta s/n. Viking maksupäätteiden sarjanumero on muotoa 12345XX12345678

• Move 3500: Sarjanumeron löydät maksupäätteen takana olevan kannen alta.

• Desk 3500: Sarjanumeron löydät maksupäätteen takapuolelta.

• Lane 3000: Maksupäätteen takapuolella on kaksi tarraa. Oikea tarra on neliönmallinen maksupäätteen takaosassa. Tarralla lukee maksupäätteen sarjanumero.

ICT 250, IWL 250 ja IPP 350

Sarjanumero löytyy kohdasta s/n. Viking maksupäätteiden sarjanumero on muotoa 12345XX12345678

• ICT 250 - Sarjanumeron löydät maksupäätteen takapuolelta.

• IWL 250 - Sarjanumeron löydät maksupäätteen takana olevan luukun alta

• IPP 350 - Sarjanumeron löydät maksupäätteen takapuolelta.

Spire

Spire merkkisten maksupäätteiden sarjanumero on 12 merkkiä sisältäen sekä kirjaimia, että numeroita. Sarjanumero on muotoa 123456789012 Löydät sarjanumeron päätteen takaosasta tai painamalla nuoli alas.

Castle Npay

Saat maksupäätteen sarjanumeron näkyville kääntämällä pääte ylösalaisin. Päätteen takaosasta löytyy tuote-etiketti kiinnitettynä mistä löytää sarjanumeron. Voit myös saada sarjanumeron painamalla [menu] ja numeroa [5].