Itsepalvelu & muutokset sopimukseen

Tiedot MyNets portaalissa

Julkaistu: 29.11.2023
Updated: 05.04.2024

MyNets tarjoaa sinulle kokonaiskatsauksen liiketoimintaasi.

Portaalista näet kaikki korttimaksutapahtumasi ja tilityksesi, sekä löydät tietoa palveluista ja tuotteista mitä sinulla on käytössä.

Yhdelle kirjautumisella pääset käsiksi koko yrityksesi dataan. Saat myös tärkeää tietoa asiakkaistasi ja heidän ostokäyttäytymisestä. MyNets Portaalissa saat käyttöösi:

• Mahdollisuuden ladata raportteja PDF, XML tai CSV muodoissa

• Myyntipisteiden ja maksupäätteiden yleistiedot

• Tilitykset ja korttitapahtuma tiedot

• Itsepalvelu, kuten datojen ottaminen palvelusta sekä muutosten tekeminen

• Joustava käyttäjähallinta sisältäen käyttäjäroolit ja niiden rajaaminen myyntipisteittäin.

Kirjautuminen ja käyttöoikeuden tilaaminen portaaliin onnistuu täältä.