Maksupäätteet

Maksupäätteen käyttöönotto / aktivointi

Julkaistu: 07.12.2023
Updated: 08.04.2024

Maksupäätteemme toimitetaan käyttövalmiina ja yleensä riittää, että kytket maksupäätteen virtoihin ja mahdolliseen verkkoyhteyteen (jos kyseessä kiinteä pääte).

Viking-maksupäätteen käyttöönotto

Maksupäätteen kytkennän jälkeen tee päätteellä vielä manuaalinen päivänpäätös.  Päivänpäätöksen tekeminen maksupäättellä:

1. Paina MENU-näppäintä

2. Paina numeroa 6

OnePA-maksupäätteen käyttöönotto

Päätteen käynnistyessä pyydetään valitsemaan käyttöön suojakoodi. Suojakoodilla kauppias voi suojata maksupäätteen tietyt toiminnot, kuten hyvitykset ja asetusten vaihdon. Valitse käyttöösi sopiva suojakoodi ja syötä koodi käyttäen numeronäppäimistöä. Suojakoodissa ei saa olla perättäisiä numeroita ja sen tulee olla kuusi (6) numeroa pitkä.

Suojakoodin syöttämisen jälkeen tee päätteellä vielä manuaalinen päivänpäätös:

1. Paina MENU (tai tähti (*) Spire-malleissa)

2. Paina numero 6

Nets SmartPOS

Kun käynnistät päätteen, se määrittää tarvittavat konfiguraatiot. Tämä ilmaistaan näytöllä näkyvillä viesteillä.

Kun pääte on määritetty ja yhdistetty yritykseesi, valitse käyttäjäsi ja salasana kirjautuaksesi sisään. Kun käytät päätettä ensimmäistä kertaa, hyväksy Poynt-kumppanimme näytöllä näkyvät ehdot.

Kun pääte on määritetty, esiasetettu aloitus-/ kotinäkymäsi aukeaa. Maksut tehdään ’Terminal’-sovelluksesta.

Päivän aikana suoritetut maksut kerätään palvelussamme. Pääte käsittelee päivän lopun automaattisesti, ja päivittäiset tapahtumat ovat nähtävissä MyNetsissä (my.nets.eu/portal) ja MyPayments-sovelluksessa seuraavan pankkipäivän aikana.