Terminalen afviser transaktioner - fejlkoder og displayfejl på PSAM-terminaler

Publiceret: 04.12.2023
Opdateret: 03.04.2024

Du genstarter terminalen ved at holde den gule knap og punktumknappen nede samtidigt, indtil der kommer en blå skærm.

Oplever du stadig problemer med din terminal efter genstart, så kan du hurtigt identificere fejlen ved at kigge på en kvittering fra din terminal eller på terminalens display.

På kvitteringerne nedenfor kan du se eksempler på nogle fejlkoder markeret med rødt og gult.

Står fejlkoderne ikke nedenfor, kan du skrive din fejlkode i søgefeltet og få hjælp hertil.

Er fejlen ikke listet, eller oplever du stadig problemer med din terminal, kontakt da vores support på telefonnummer.

Fejlkoder

ASW: 1780 - Forkert dato/tid

1. Genstart terminalen: Hold den gule knap og punktumknappen nede samtidigt, indtil der kommer en blå skærm.

2. Lav en afstemning:

• Tryk på Menu

• Tryk på 1

• Tryk på OK

• Lav endnu en afstemning og så skulle terminalen virke igen

ASW 1618 - Ingen forbindelse til terminalen

Genstart terminalen ved at holde den gule knap og punktumknappen nede samtidigt, indtil der kommer en blå skærm.

Har din terminal fortsat ikke forbindelse, kan du teste følgende:

• Tjek sim-kortet. Har du en trådløs terminal, så kan dit sim-kort sidde løst/forkert. Tag sim-kortet ud af terminalen, puds chippen, isæt sim-kortet, og genstart terminalen.

• Har du et taletidskort i terminalen, så kan det være udløbet. Tjek evt. saldo hos din teleudbyder.

• Lokale driftsforstyrrelser kan være årsagen til, at din terminal ikke kan få forbindelse til netværket. Ofte kan det løses ved at skifte netværksfrekvens på terminalen. Du kan få hjælp hos teknisk support på telefonnummer: 88 77 70 02.

• Har du en kablet terminal, kan du genstarte dit udstyr og terminalen og se, om dette afhjælper problemet. Tjek evt. om netværkskablet sidder, som det skal, i terminalen. Kontakt evt. teknisk support, hvis du har brug for hjælp, på telefonnummer: 88 77 70 02.

Alert Eruption

Terminalen har lukket sig ned. Det kan ske, hvis terminalen får et slag, hvis der kommer væske i eller lignende. Terminalen skal desværre udskiftes, og du bedes derfor kontakte os på telefonnummer 88 77 70 02.

Udfør PSAM-installation

Terminalen skal afstemmes, da der ligger opdateringer til terminalens chipkort og terminalen skal derfor afstemmes.

• Tryk på Menu

• Tryk på 1

• Tryk OK