Selvbetjening & ændringer til din aftale

Tilføj bruger og ændring af brugeradgang i MyNets

Publiceret: 29.11.2023
Opdateret: 04.04.2024

Vores selvbetjeningsportal MyNets, giver dig fuldt overblik over din forretning, afreningsdata samt både Dankort- og internationale korttransaktioner.

Opret brugeradgang​ i MyNets

Når du er logget ind i MyNets portalen, skal du gøre følgende:​

• Klik på 'virksomhedsoplysninger'

• Klik på 'tilføj bruger'

• Indsæt mail, vælg land og tryk på 'næste'

• Indsæt navn, telefonnummer, vælg rolle samt adgang til salgssted. Tryk herefter på 'gem ændringer'

Du har nu oprettet en bruger til MyNets.

Slet brugeradgang​

Når du er logget ind i MyNets portalen, skal du gøre følgende: ​

• Klik på 'virksomhedsoplysninger'

• Klik på 'redigér'

• Find den ønskede bruger, og tryk på skraldespanden i højre side​

• Klik på 'confirm' for at slette brugeren

Du har nu slettet brugeren.​

Ret brugeradgang​

Når du er logget ind i MyNets portalen, skal du gøre følgende: ​

• Klik på 'virksomhedsoplysninger'

• Klik på 'redigér'

• Find den ønskede bruger, og tryk på blyanten i højre side​

• Indsæt de ønskede ændringer, og tryk på 'gem ændringer'

Du har nu rettet bruger adgangen.​