Selvbetjening & ændringer til din aftale

MyNets - Adgang og login

Publiceret: 28.11.2023
Opdateret: 05.04.2024

Vores selvbetjeningsportal 'MyNets', giver dig fuldt overblik over din forretning, afregningsdata samt både Dankort- og internationale korttransaktioner.

Ny bruger af MyNets

Har du endnu ikke adgang til MyNets, så kan du hurtigt og nemt oprette og tilmelde dig MyNets her.

Log på MyNets

Log ind på MyNets her

Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode til MyNets, så kan du nulstille din adgangskode her.

Hvis du ikke modtager mailen inden for et par minutter, er det typisk fordi, den er landet i dit spamfilter. Her skal du selv ind og kigge i din “uønsket post” eller i dit spamfilter.

Skift adgangskode

Når du er logget ind i MyNets portalen, skal du:

• Gå til øverste højre hjørne og trykke på din profil

• Trykke på rediger

• Trykke på Adgangskode

• Angive din nuværende adgangskode

• Trykke på fortsæt

• Indsætte ny adgangskode

• Trykke på bekræft adgangskode