Kortaftaler

Hvad er mit forretningsnummer?

Publiceret: 27.11.2023
Opdateret: 05.04.2024

Når vi godkender din kortaftale, modtager du et forretningsnummer fra os. Dette nummer kaldes også 'terminaloperatør forretningsnummer' (TOF) eller 'Merchant ID'.

Hvert salgssted har sit eget unikke forretningsnummer og kan have op til tre forretningsnumre/Merchant ID's tilknyttet:

• Dankort forretningsnummer

• American Express forretningsnummer

• Internationalt forretningsnummer (Visa, Mastercard, JCB, China UnionPay, Diners & Discover)

Hvor finder jeg mit forretningsnummer?

Du finder dit forretningsnummer i vores MyNets-portal. Har du ikke adgang til MyNets-portalen, kan du selv oprette en bruger her. Når du er logget ind i MyNets-portalen, skal du gå til:​

• Salgssteder

• Forretningsnr./salgsteds-id