Omsætning og transaktioner

Typer af afregningsrapporter

Publiceret: 24.11.2023
Opdateret: 05.04.2024

Her finder du information om vores forskellige typer af rapporter. Måden du modtager den på, er afhængig af rapporttypen, som du kan læse mere om herunder.​

​Afregningsrapport via MyNets

I vores online-portal MyNets har du adgang til dine afregningsrapporter, når det passer dig. Du kan downloade PDF, CSV eller XML-rapporter med den grad af detaljer, du har brug for. Har du ikke adgang til MyNets-portalen, så tilmelder du dig her. ​

​Afregningsrapport på e-mail (mod betaling)

Du kan vælge at modtage en PDF-afregningsrapport på e-mail med oplysning om det beløb, som vi udbetaler til dig, samt hvornår de bliver udbetalt. Det koster 3 kr. pr. afregningsrapport. Du tilmelder dig her

CSV- og SDV-filer

Du modtager CSV-filer som (komma (,) adskilt og/eller semikolon (;) adskilt (SDV-format). Filerne er beregnet til automatisk maskinindlæsning i dit økonomisystem. Du kan læse mere om her, og tilmelde dig løsning her.

SFTP-løsningen

Med SFTP-løsningen downloader du CSV-filerne ind i dit økonomisystem via SFTP-server. Du tilmelder dig SFTP-løsningen her.​