Sådan sætter du en ombyttet Desk 3500 op

Publiceret: 30.11.2023
Opdateret: 04.04.2024

Før du sætter den nye terminal op, bedes du gøre gennemføre en afstemning på den defekte terminal, hvis dette er muligt. Det skal gøres for at sikre, at alle transaktioner overføres til udbetaling. Bemærk, afstemning af en terminal kan medføre afstemning af andre terminaler på samme lokation

Følg instruktionerne herunder for at sætte din nye terminal op:

1. Tryk på [6] eller brug piletasten til at rulle ned til Afstemning

2. Tryk på grøn [OK]-knap for at afslutte

3. Terminalen udskriver en kvittering, der viser antallet af transaktioner pr. korttype og beløb. Hvis terminalen er integreret, udskrives en afstemningskvittering via kasseapparatet.  OBS: Hvis afstemning ikke er mulig, så afkryds dette på følgesedlen og Nets vil sikre det bliver gjort.

4. Sluk nu for strømmen på den defekte terminal. Har terminalen et SIM-kort fjernes dette fra den defekte terminal og indsættes i den nye terminal.

5. Tilslut strøm til den nye terminal og tænd ved at trykke på den grønne [OK]-knap. Genanvend kablerne fra den defekte terminal.

6. Forbind terminalen til internettet. Ikke nødvendigt hvis terminal har et SIM-kort.

7. Genstart den nye terminal ved at trykke på den gule [CLEAR]-tast samtidig med dot-/kommatasten i ca. 3 sekunder

8. Gennemfør en afstemning:

1. Tryk på [MENU]

2. Tryk på [6] eller brug piletasten til at rulle ned til Afstemning

3. Tryk på grøn [OK]-knap

9. Foretag et testkøb

1. Tryk på [OK]

2. Indtast beløb på 1,00 DKK og tryk på [OK]

3. Tryk på [OK] igen og afslut testkøbet med en kontaktløst kortbetaling

Den nye terminal er nu klar til at modtage betalinger.