Selvbetjening & ændringer til din aftale

Sådan tilbagebetales en transaktion til en kortholder

Publiceret: 29.11.2023
Opdateret: 27.03.2024

Du kan tilbagebetale en transaktion til en kortholder, via vores selvbetjeningsportal MyNets

Du kan tilbagebetale transaktioner i op til 80 dage fra MyNets, ved at følge instrukserne herunder.

• Log ind på MyNets

• I MyNets, klik på fanen "Transaktioner"

• Søg efter og identificer den transaktion, du gerne vil refundere

• Tryk på tilbagebetalingsikonet til højre

• Vælg enten helt eller delvist beløb, og klik på "Refund"

Tilbagebetaling til kortholder vil blive behandlet inden for 3 hverdage. Du vil modtage en e-mail med en kopi af din anmodning om tilbagebetaling.