Sådan finder du terminalens serienummer

Når du har en terminal fra Nets kan der være flere omstændigheder hvor det er nyttigt at have sit serienummer parat.

På alle vores terminaler finder du et mærkat fysisk på enheden, hvor serienummeret står anmærket, begyndende med SN. Foruden mærkatet er der alternative måder at finde det på, som afhænger af din terminaltype.

For Viking terminaler

På terminalens display kan du kigge midterst i toppen på hovedskærmen.

Står der VIKING PA, så har du en Viking terminal og så kan du blot trykke [Ned] på knapperne i midten lige under displayet; Serienummeret vil nu fremgå på skærmen.

For PSAM terminaler

På terminalens display kan du kigge midterst i toppen på hovedskærmen.

Står der ikke VIKING PA, så har du en PSAM terminal og så kan du foretage en afstemning af din enhed. Serienummeret vil fremgå på den kvittering som udskrives.

Er du stadig i tvivl om hvilken terminal du har kan du finde hjælp her.