Sådan finder du terminalens serienummer

Publiceret: 30.11.2023
Opdateret: 03.04.2024

Når du har en terminal fra Nets kan der være flere omstændigheder hvor det er nyttigt at have sit serienummer parat.

For Viking terminaler

På terminalens display kan du kigge midterst i toppen på hovedskærmen.

Står der VIKING PA, så har du en Viking terminal og så kan du blot trykke [Ned] på knapperne i midten lige under displayet; Serienummeret vil nu fremgå på skærmen.

For PSAM terminaler

På en PSAM terminal kan du se terminalens serienummer på kvitteringen.

Er du stadig i tvivl om hvilken terminal du har kan du finde hjælp her. På alle vores terminaler finder du et mærkat fysisk på enheden, hvor serienummeret står anmærket, begyndende med SN. Foruden mærkatet er der alternative måder at finde det på, som afhænger af din terminaltype.