Øvrige services

Kortservice

Publiceret: 22.11.2023
Opdateret: 05.04.2024

Køb på nettet​

Når du fremover handler på nettet, skal du bruge NemID eller en selvvalgt kode, når du skal godkende dine betalinger med kort. Det skyldes nye EU-sikkerhedskrav.

For at godkende dine køb online med NemID skal du benytte  NemID-appen. Du kan også godkende dine køb via en SMS + kodeord.​

Tilmeld mobilnummer

Ændre mobilnummer

Hent Nem-id nøgle app

Aktivering af nyt betalingskort​

Du kan aktivere kortet via telefon ved at følge guiden herunder:

​Ring til Nets Kortaktivering på telefon 44 89 73 50.

1. Indtast kortnummeret (16 cifre på kortets forside) - og afslut med #.

2. Indtast dit 5-cifrede aktiveringsnummer, som fremgår af brevet.

3. Afslut med #.​

4. Du får herefter beskeden: "Kortet er nu aktiveret".​

Spærring af betalingskort​

​Du kan ringe til Nets kortservice 24 timer i døgnet, året rundt.​

Kontakt kortservice på telefonummer 44 89 29 29, hvis din henvendelse vedrører  Dankort, Visa Dankort, Visa Electron eller Visa Pay.​

Drejer din henvendelse dig om Visa/Mastercard, skal du kontakt kortservice på telefonnummer 44 89 27 50.