Transaktioner & avräkningar

Avräknings- och aviseringsmöjligheter

Publicerad: 24.11.2023
Uppdaterad: 29.03.2024

Betalningen av din omsättning sker direkt till det konto du har registrerat hos oss.

Rapporter via MyNets

I vår MyNets portal har du tillgång till information om dina avräkningar när det passar dig. Du kan ladda ner dina rapporter i PDF, CSV eller XML format.

Övriga aviseringsmetoder

Du kan också få en avisering per e-post med information om dina avräkningar i samband med att en utbetalning sker eller en gång per månad i samband med att kortavgiften debiteras. Aviseringen kan skickas i PDF, XML, XLS, HTML, CSV eller SDV format.