Så här återbetalar du en transaktion till en kortinnehavare

Uppdaterad: 04.04.2024

Du kan återbetala en transaktion till en kortinnehavare med vår självbetjäningsportal MyNets

Du kan återbetala transaktioner upp till 80 dagar i MyNets genom att följa stegen nedan:

• Logga in på MyNets

• I MyNets, klicka på fliken "Transaktioner"

• Välj de transaktioner du vill återbetala

• Tryck på återbetalningsikonen

• Välj antingen hela eller delar av beloppet och klicka på "Återbetalning"

Återbetalningen kommer att behandlas inom 3 arbetsdagar. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en kopia av din begäran om återbetalning.

Ifall du vill göra en återbetalning åt en kortinnehavare som fysiskt befinner sig i din butik kan du göra det från din terminal. Du hittar instruktioner hur du gör en retur på din terminal här.