Andre tjenester

Dine muligheter for online support

Publisert: 22.11.2023
Oppdatert: 05.04.2024

Support 24/7 – på nettsiden vår og via vår virtuelle agent Netta

1. På denne siden kan du søke etter svar og hjelp til de fleste av spørsmålene dine. Du kan også chatte med vår virtuelle agent Netta for hjelp og support til din betalingsløsning hos Nets.

2. For endringer eller nye tillegg til avtalen din, klikk her

Print og scann vår QR-kode for enkel tilgang til support

MyNets Portal – få hele overblikket over din forretning

Via vår portal kan du bl.a.;

• Se dine utbetalinger og enkelt søke i korttraksjonene dine

• Laste ned kopier av både faktura og rapporter til bokføring

• Få detaljert innsikt i kundene dine og når det er mest travelt i løpet av uken

• Registrer deg her eller logg på her hvis du allerede er bruker

MyPayments App – når du ønsker et raskt overblikk på mobilen

Med vår App kan du enkelt og raskt;

• Se din daglige kortomsetning

• Få overblikk over transaksjoner og utbetalinger

• Få innsikt i kundene dine og når det er mest travelt i løpet av uken

• Last ned fra App store eller fra Google Play

Hvis du foretrekker hjelp via telefonen, kan du finne en oversikt over åpningstider og kontaktopplysninger her.