Omsætning og transaktioner

Hvor finder jeg mine internationale korttransaktioner?

Publiceret: 24.11.2023
Opdateret: 01.02.2024

Du kan se dine internationale korttransaktioner i vores MyNets-portal. Har du ikke adgang til portalen, kan du oprette en bruger her. Du kan se dine transaktioner ca. 24 timer efter, de er indsendt til os.

​Når du er logget ind i MyNets-portalen, skal du:

Gå til "Søg transaktioner" for at eksportere en oversigt med information om dine internationale korttransaktioner. Tryk på "Flere filtre", vælg den korttype du gerne vil se information om, og klik derefter på ”Anvend”. Listen indeholder information om:

• Dato

• Forretningsnummer

• Salgssted

• Beløb

• Valuta

• kortnummer

• korttype

• Autorisationskode

• Transaktions-reference

• Bundt-reference