Aktivering af DCC på din terminal

DCC står for Dynamic Currency Conversion. Med DCC kan du tilbyde dine udenlandske kunder at betale i egen valuta på din terminal, selvom afregning foregår i danske kroner. Ofte har du DCC som en del af din aftale med os, så du skal bare have det slået til. Læs mere om DCC her.

Du kan selv slå DCC til på din terminal ved at følge guiden nedenfor. Er du i tvivl om, om du har en Viking- eller PSAM-terminal, kan du finde hjælp her: Sådan identificerer du din terminal.

Aktivering af DCC på Viking-terminal:

• Tryk på Menu
  • Tryk på 8
  • Indlæs købmandskort
  • Tryk på 1
  • Tryk på 1

Dine udenlandske kunder bør nu kunne betale i deres egen valuta.

Aktivering af DCC på PSAM-terminal:

• Tryk på Menu
  • Tryk på 8
  • Indtast servicekode 7-8-9-0
  • Tryk på OK
  • Tryk på 5
  • Tryk på 5
  • Tryk på 1
  • Aktivér/deaktivér DCC ved at trykke på OK-knappen

Dine udenlandske kunder bør nu kunne betale i deres egen valuta.